La mulți ani! Ziua Națională a Contabilului Român se sărbatorește astăzi 13 iulie în cele 41 de județe și Municipiul București

ZNCR 2022: Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – organismul profesional care gestionează profesia contabilă în România – organizează, la 13 iulie a.c., cea de-a XVIII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român în cele 41 de județe și Municipiul București.

La București, cel mai important eveniment din România dedicat profesiei contabile, desfășurat sub sloganul Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!, va avea loc la Radisson Blu, începând cu ora 15.30.

Mesajele partenerilor instituționali ai profesiei – instituții și autorități de reglementare, mediul de afaceri și mediul educațional – vor fi transmise în deschiderea evenimentului, iar împreună cu aceștia, profesioniștii contabili vor dezbate, în panel, tema evenimentului: Business… reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor.

Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați, premiindu-i pe aceștia în cadrul Topului local al membrilor CECCAR. Sunt recunoscute, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați, în semn de apreciere a contribuției acestora la dezvoltarea profesiei și a mediului de afaceri, în interes public.