Seminar online organizat vineri 05,11,2021, 15,30-18,30, online, pe ZOOM. Tema- Măsura 1 – Microgranturi

Dragi colege & colegi,

Pentru a veni în sprijinul membrilor, filiala organizează în ziua de 05,11,2021 in intervalul orar 15,30-18,30, prin intermediul ZOOM, o întâlnire online cu membrii în scopul:
• prezentării aspectelor de eligibilitate pe Măsura 1,
• prezentării documentației necesare pentru a depune aplicația – un set de documente completate cu titlul de exemplu,
• clarificării altor aspecte legate de depunerea aplicațiilor pe Măsura 1 – Microgranturi în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Pentru participarea la seminarul în care se vor prezenta aspecte practice legate de depunerea aplicațiilor pe Măsura 1 de finanțare „Microgranturi”, vă rugăm să completați formularul accesand urmatorul link:

Încurajăm toți membrii a căror activitate a fost afectată de pandemie să depună aplicații pentru obținerea sprijinului financiar.

Aplicația de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanțare „Microgranturi”, administrată de Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului (MEAT), a devenit activă începând de luni, 25 octombrie 2021, ora 10.00.

Detalii referitoare la procedura de implementare a măsurii și la tutorialul privind preînscrierea și înscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 –  Microgranturi sunt disponibile în revista CECCAR Business Magazine.

CECCAR a reușit, prin demersurile efectuate, să promoveze modificările legislative prin care experții contabili/contabilii autorizați sunt eligibili, indiferent dacă și-au desfășurat activitatea prin intermediul unor societăți sau individual, prin cabinetele proprii.

Leave your comment