Depunere rapoarte de activitate 2020

Pentru incarcare Rapoart de activitate 2020 va rugam sa accesati platforma

Raport CECCAR

Raportul de activitate pentru anul 2020, se va completa electronic și se va depune exclusiv on-line în platforma raport.ceccar.ro, utilizând datele de conectare (user-ul și parola) primite în anul anterior. Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare (pasul 4).

Vă rugăm să nu atașați la raportul de activitate documente precum: adeverințe cursuri, adeverință angajator, acte concediu creștere copil, acte detașare în afara României, etc., aceste documente se vor expedia prin e-mail, împreună cu cererea aferentă.

Termenul limită de transmitere a raportului de activitate, precum și acordarea facilităților financiare, este 28 februarie 2021.

Cotizațiile se calculează automat prin Nota de plată generată de Declarația privind forma de desfășurare a profesiei pentru anul 2021, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Viza pentru anul 2020 este valabilă până la data de 31.03.2021.

Conform Sistemului de cotizații în cadrul CECCAR, informațiile cuprinse în Raportul de activitate se vor verifica în termen de 30 de zile de la transmiterea raportului și se va proceda la acordarea vizei anuale.

Menționăm că membrii care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anul 2019, vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2020, doar după validarea Raportului de activitate pentru anul 2019.

Pentru consultarea taxelor și cotizațiilor profesionale – click aici

Informații utile pentru depunerea online a raportului de activitate

Persoane fizice –  click aici

Persoane juridice – click aici

Declarații tip

Declarație cazier judiciar – click aici

Declarație deținere capacitate de exercițiu deplină – click aici

Declarație asigurare de risc profesional – click aici

 

Leave your comment