Cursuri gratuite de Expert fiscal și Expert evaluator de întreprindere

Cursuri proiect – cod SMIS 128516

dedicate expertilor contabili angajati la societati membre CECCAR si nemembre CECCAR, stagiarilor sau altor persoane angajate in firmele cu codurile CAEN precizate in vederea inscrierii la aceste cursuri.

 

Avand in vedere derularea proiectului „Creşterea performanţelor angajaţilor prin formare continuă” (cod SMIS 128516) co-finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 „Creşterea performanţelor angajaţilor prin formare continuă” prin care se organizează cursuri gratuite de Expert fiscal și Expert evaluator de întreprindere dorim sa precizam urmatoarele informatii:

 

 • Cursurile se adreseaza persoanelor angajate în IMM-uri și întreprinderi mari cu activitate în domeniile eligibile (care au cel puțin 1 cod CAEN principal sau secundar) conform https://bit.ly/2CmNcBc aferente direcţiilor de politică industrială menţionate în Strategia Naţională pentru Competitivitate 2014-2020.
 • Mențiuni privind eligibilitatea:
 • Persoanele în funcţii de management al firmei (orice tip de director – economic, financiar, etc), sau persoane angajate în departamentul de resurse umane NU sunt eligibile.
 • Firmele care nu dețin cel puțin un cod CAEN AUTORIZAT din lista eligibilă nu pot trimite angajaţi la curs.
 • Firmele din Bucuresti si Ilfov nu sunt eligibile pentru a trimite angajaţi la curs
 • Atenţie! Firmele de contabilitate sunt eligibile pentru a înscrie angajați la curs dacă au cel puțin un cod principal sau secundar conform  https://bit.ly/2CmNcBc (in special cod CAEN 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)

 

 • Curs Expert fiscal:
 • cursul are o durata de 60 de ore de curs din care 18 ore pregatire teoretica si 42 pregatire practica si se desfasoara online, pe platforma Zoom
 • Ocupația de expert fiscal este specificã unui sistem financiar modern și dinamic, având drept competențe principale capacitatea expertului fiscal de a identifica, analiza și calcula impozitele și taxele datorate de către persoanele fizice și juridice.
 • Pentru membrii CECCAR care vor efectua și finaliza cursul de Expert fiscal în cadrul proiectului se vor recunoaște în cadrul Programului Național de Dezvoltare Profesională Continuă din cadrul CECCAR 30 ore CPD din cele 40 ore CPD pentru viza anuală pentru anul în care a fost promovat cursul.
 • Pentru stagiarii care vor care vor efectua și finaliza cursul de Expert fiscal în cadrul proiectului se va echivala disiciplina Fiscalitate avansata din sem. II, an II de stagiu.

 

 • Curs Expert evaluator de întreprinderi:
 • cursul are o durata de 60 de ore de curs din care 18 ore pregatire teoretica si 42 pregatire practica si se desfasoara online, pe platforma Zoom
 • expertul  evaluator  de  întreprinderi  este  specialistul  care  participă  la  evaluarea  unei  afaceri,  a  modului  în  care  sunt  valorificate  activele  corporale  şi  necorporale  ale  unei  întreprinderi,  cât  şi  a  potenţialului de viabilitate şi profit al acestor active, văzute ca un întreg.
 • Pentru membrii CECCAR care vor efectua și finaliza cursul de Expert evaluator de întreprinderi în cadrul proiectului se vor recunoaște în cadrul Programului Național de Dezvoltare Profesională Continuă din cadrul CECCAR 30 ore CPD din cele 40 ore CPD pentru viza anuală pentru anul în care a fost promovat cursul.
 • Pentru stagiarii care vor care vor efectua și finaliza cursul de Expert evaluator de întreprinderi în cadrul proiectului se va echivala disicplina Evaluarea intrepinderii din sem. II, an III de stagiu.

 

Cei interesati se pot pre-inscrie completand formularul de mai jos, urmand sa fie contactati de catre un expert in vederea definitivarii inscrierii:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe41cYXmMA0qoOZeS6PffH7GutqG9a4dl7R9llvVvLJ8czDqw/viewform?usp=sf_link

 

Informații suplimentare despre cursurile organizate de CECCAR în parteneriat cu UGIR puteti afla accesând https://angajatiperformanti-pocu.ceccar.ro/  cat si aici http://ugirform.ugir.ro/index.php/cursurile-noastre/

Leave your comment